Pages

Monday, September 7, 2015

My baby boy

Assalamualaikum

Sekarang ni masih busy lagi.. Mood nak update pun x ada sebab otak fikir pasal nak settle kerja je.. Ni pun banyak lagi x siap.. Nak buat macam mana, kena ambil masa yang panjang la.. Sebab kena settle dari awal...
Hmmmm..................................... Stressss

Sebelum-sebelum ni Atie ada cerita pasal 2 orang anak buah Atie kan.. So nak bagi adil, hari ni nak story pasal anak buah Atie yang laki ni pulak.. Aliyy Al Fayyadh, anak dari abang Atie.. Umur dia berapa yea sekarang?? Atie pun malas nak kira.. Dia lahir 23 Nov 2014.. Kira sendiri lah.. Hahahaha

Fayyadh ni manja.. Yela, Walid dia aka abang Atie suka manjakan dia.. Baru anak sorangkan.. Harap nanti besar jangan la manja sangat, x gentleman la kalau lelaki manja nih.. hihihi. Fayyadh ni x rapat sangat dengan Atie sebab jarang balik kampung.. Abang Atie mengajar kat Ipoh, so cuti sekolah jelah dia balik.. Nanti kita jumpa Raya nanti yea Fayyadh.. C.chik Rindu Fayyadh!!


Hi!! saya la si hensem Fayyadh

Sweet je senyum


Masih takut2 swimming, lepas tu happy je





Salam Sayang,
Atie


5 comments:

Nieyl said...

Singgah pagi isnin...
suka tngok baby...:)

Lynn Damya said...

Salam, hahaha sy pun malas nak kira bape umurnya..hihi wahh comel2 lah dia ni..semuaaaa pun comel! partswimming comel..hehe

PeRdU cINta said...

Hye cute boy...moga jadi anak syurga yang soleh..amin..

Zul Azizi said...

SubhanAllah...comelnya...

Shikin Razali said...

Comel la anak buah awak... so adorable..