Pages

Tuesday, September 1, 2015

Makan tak kenyang, Tido tak lena

Assalamualaikum

Pe khabar semua?? Dah habis cutikan?? So bekerja la dengan penuh semangat.. Cewah!! Kena ada semangat berkobar-kobar.. Baru sambut Merdekakan..

Tajuk Atie bukan main lagi hari ni.. Macam orang putus cinta je kan.. hehehe. Sebenarnya Atie stress dengan kerja.. Sangat2 stress!! Tu yang sampai tido pun x lena, makan pun x kenyang.. Eh, makan kenyang je.. Lapar sangat duk buat buat kerjakan.. Tido x lena tu, hmmmm.. Kalau fikir sangat pasal kerja memang x lena la, tapi kalau x fikir lena je sampai 10 jam boleh tido tau.. hahaha

Atie memang stress sangat pasal kerja sebab tiba2 terpaksa audit balik akaun 2 tahun lepas di sebabkan ada masalah.. Setiap kali nak audit, memang stress.. Ni nak audit yang 2 tahun lepas.. Semua file dah masuk kotak lepas tu masuk stor lagi.. Memang kena korek balik la.. Kerja Atie kena settlekan masalah tu sebelum di audit balik.. Hmmmm, memang stress..

Nak buat entry kat blog pun x ada idea dah.. Otak penat fikir pasal kerja.. Ni pun, kerja tolak tepi jap.. Otak nak rest.. Nak blogwalking pun x ada masa.. tapi kadang2 sampai ofis je, blogwalking sekejap.. Cari semangat nak start buat kerja..


Erkkk!!!??



Salam Sayang,
Atie

5 comments:

Nieyl said...

Salam Merdeka...
WOW!kalau bab keje x leh nak tlg laaa...
cuma mampu beri semangat je...hihi...
nasib baik lah bukan keje bahagian tu..klu x...gugur abis rambut nie..
good luck dear...

Yana Yani said...

takde sapa pun dalam dunia ni yang tak stress keja
saya pun gitu juga...hehe
apapun all the best ye

Abam Kie said...

memang stress la skrg ni. sy ajar kelas spm...2 bln lg nak exam..

Lynn Damya said...

Salam, wahh audit2 akaun ye? hebat..sy mmg xminat benda2tu..hehe..selamat bekerja, take care! ;)

kisah earty said...

perkataan audit mmg menyeremkan..huhu