Pages

Saturday, January 2, 2016

My Followers masih menghilang

Assalamuaikum



My Followers masih hilang, ada x siapa-siapa yang boleh tolong.. Atie dah try delete dan letak balik, tapi  still sama lagi.. Atie ada search kat internet, tapi x faham sangat cara dia.. Pening..

Bila ada je something x kena pada blog, Atie jadi x ada mood.. hukhukhuk.. sedih~

Please help me!! Pleasssee!!


Salam Sayang,
Atie

2 comments:

LYRA lilyrayme said...

HI sama lah macam blog ucing follower tu tak ada.katanya dah ganti dengan google + follower. ;)

scha syahiera said...

Atie, sama la dengan blog ira. Dah puas cuba :(