Pages

Thursday, August 13, 2015

Maaf.. Busy

Assalamualaikum

Pe khabar kawan2 semua..
Terima Kasih untuk semua yang sudi jengah blog Atie yang x seberapa ni.. Atie busy sikit 2 hari ni.. Nanti weekend Atie balas kunjungan kawan2 yea..
Selamat Berkenalan Semua..

Atie sebenarnya ada masalah untuk post gambar2 kat entry.. Dia keluar
'Bad Request Error400'.
Kenapa yea?? Setiap kali nak upload gambar ke dalam blog jadi macam tu..
Tolong yea, kenapa jadi macam tu???


Salam Sayang,
Atie

2 comments:

NaZiRaH @ Ezyra said...

Sy selalu x dpt upload dia gtau memori full. Hihi..

Sama klu bz terabai ja blog ni..

Psss..

Jmput join mini ga sy..
Simple jer, just klik iklan then tinggalkan lunk blog di ruangan komen

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2015/08/keychain-miniga-8.html?m=1

Cinta Hawaa said...

kenpa boleh jadi memory full??
kena tny pada yg pakar tu.. hehehe

Atie join dari semalam lg.. hehehe.
good luck to you :)