Pages

Tuesday, August 11, 2015

DaeHan MinGook ManSe

Assalamualaikum

DaeHan, MinGook, ManSe.. Mesti semua kenal siapa tu?? Ya Allah, cute sangat2 budak2 ni.. Kalau tengok The Return of Superman mesti kenal dengan TRIPLET ni.. Kadang2 Atie sanggup je tengok ulang2 kali kat Youtube sebab nak tengok part 3 orang ni je.. DAEHAN, MINGOOK, MANSE..

Tengok, sebab minat sangat sampai Atie sanggup je buat entry untuk diaorang.. Rasa nak cubit, nak penyet2 je bila tengok telatah diaorang.. Kalau boleh nak tampar skali. Bukan sebab nak dera, tapi sebab comel sangat2.. hehehe. geram.. grrrrrr






Si Comel MinGook

*Geram tahap maximum!!



Salam Sayang,
Atie


10 comments:

Cik Mimie said...

Favourite Cik Mimie jugak..memang x pernah miss tgk semua episod :)

Wada Luna said...

Comel kan. Mmg return of superman dh jd fav. Stiap mnggu tk lepas tgok. Hehe. Smlm dh tgok dh eps 89 dkt utube. Awk dh tgok? Hee

Cinta Hawaa said...

dah tengok last saturday..
Baik awak tengok kat kshowonline.com.
Kat situ cepat je dia upload. Saturday dah dapat tengok episod baru..
x sabar nak tunggu ep 90 :) hehehe

Wada Luna said...

Haah. Tak sabar tgok. Hehe. Ok. Nti kite cek kt kshowonline tu. Tq tau ;)

Wada Luna said...

Haah. Tak sabar tgok. Hehe. Ok. Nti kite cek kt kshowonline tu. Tq tau ;)

Hanis Amanina said...

suka jugakkkk dengan triplets ni :D dulu minat triplets ni je, sekarang excited jugak dgn si kembar tu :D

Cinta Hawaa said...

betul tu.. bila twin dh pndai cakap, excited juga tengok...

Eintan Nurfuzie said...

shomelnyeeee

GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie
Nak Sketch Pic free?
Jom test luck korang kot kot terpilih
dan berita baiknya, terbuka untuk blogger, faceboker dan instager..
http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

nurerna hazwani said...

Memang comel je mereka bertiga ni.

http://alongwawaerna.blogspot.com

Kita nak jemput join segmen kite. http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

aeinna Musa said...

Aah comeyy..tp ena x kenal..hehe