Pages

Monday, August 3, 2015

Sebagai Peringatan

Assalamualaikum

Selamat Pagi Semua..
Tiba2 hari ni, pagi2 buta dah rajin update blog.. Biasanya hari kerja, pagi2 jangan harap nk update, sebab banyak benda nak kena settle pagi2 ni.. Tapi hari ni, malas pulak tengok kerja.. So kita layan blog dulu.. hehehe.

Siapa suka minum air bergas.. Atie pun suka juga.. Kalau musim raya, berbotol2 air gas ni kat rumah. Tasneem panggil 'air pedas'.. Mungkin bila dia minum, rasa lain skit.

Tapi, tahukah anda air bergas mempunyi kadar gula yang tinggi. Cheh, ayat dah macam iklan dah.. kihkihkih. Kadang2 kita x sedar pun rasa manis bila minum air ni.. Atie pun enjoy je minum..
Gambar kat bawah tunjuk kadar gula yang sangat tinggi dalam Cocacola.. Dah lama tahu pasal ni, tapi bila dah jumpa air ni, asyik lupa je.. So, kita letak dalam blog supa selalu ingat..

lepas ni banyakkan minum air kosong!!



Salam Sayang,
Atie

2 comments:

aeinna Musa said...

Yg x elok tu la sedap..hehe

Cinta Hawaa said...

betul2.. hihi :p