Pages

Thursday, July 2, 2015

Tolong Jawab!!

Assalamualaikum

Good morning semua.. Atie nak tanya sikit.. Dah lama simpan, sampai x tertahan lagi.. Hahaha. So, hari ni Atie tanya juga kat sini, mana tahu ada yang sudi tolong..

Kenapa yea, setiap kali Atie follow blog2 lain, tapi bila Atie upload photo x jadi yea.. Akan keluar macam ni

Macam2 saiz dah Atie try, tetap x boleh upload..
Sebab tu bila Atie follow kawan2 semua, jadi kosong je.. Ni la masalah besar dia..

Tolong bagitahu kenapa yea!!


Salam sayang,
Atie

1 comment:

Wan Nur Najihah Wan Shari said...

Saya tak tahu nak jawab sbb tak pernah pun uplod gmbar kat blog.....sabar ya atie..apa pun blog atie mmg cantik....tersusun je..