Pages

Monday, July 13, 2015

Dah sebulan berlalu

Assalamualaikum

Dah sebulan birthday Atie berlalu, tapi masih ada yang bagi hadiah. Memang excited la kalau dapat hadiah, semua mesti sama jugakan. Hihi

Yang Atie paling happy sebab dapat hadiah Hello Kitty. Bracelet Hello Kitty tu. Cantik sangat. Dalam bag tu, shawl brand Hello Kitty juga. Yang ni hadiah dari My Boss. Dia memang tahu Atie suka Hello Kitty, sampai dia sanggup masuk kedai Hello Kitty kat Singapore yang masa tu penuh dengan perempuan.. Sweet la Boss ni.. Thank You BOSS.



Yang bawah ni pulak, dari Anak Buah Atie.. Excited sangat tunggu hadiah sampai sebab tiap kali dia call, dia selalu bagitahu ada hadiah untuk Atie.
"C.Chik, Tasneem ada hadiah kat C.Chik" ayat ni la dia asyik sebut bila cakap nga dia.
Bila sampai je dia yang terlebih excited "C.Chik cepat la buka hadiah Tasneem bagi tu. Dalam tu ada Novel dengan shawl". Alaa Tasneem, x surprise la.. Belum buka dah bagitahu hadiah apa. Memang happy dapat hadiah dari Tasneem, sebab dia ingat birthday C.Chik.
Thank You Tasneem and Love You More

hadiah dalam lupa nak snap



Salam Sayang,
Atie

2 comments:

Wan Nur Najihah Wan Shari said...

untunglah masih dapat hadiah....boss tu lelaki ke prmpuan? baiknya boss....hehehe...

Cinta Hawaa said...

Boss laki.. tp jangan salah faham, boss dah ada partner.. hehehe
partner dia pun merangkap boss kat situ jg.. :P