Pages

Tuesday, August 7, 2018

YAKULT Perkhidmatan Penghantaran Ke Rumah

Assalamualaikum


Wah.. Nak beli Yakult sekarang x perlu ke kedai dah.. Semua boleh beli dari rumah.. 
Macam tempat Atie, setiap hari Selasa Yakult akan datang ke rumah.. Tunggu bunyi loceng je dan dah boleh minum Yakult.. Tapi jangan lupa bayar pulak..

Harga pulak murah dari kedai, tapi biasa kat kedai kadang-kadang ada promosi, so kemungkinan dapat lagi murah la.. Cuma yang ni dapat jimat kos petrol..

Harga 
Yakult Ace - RM 3.90
Yakult Ace Light - RM4.30

Contact Number yang kat flyers tu untuk area tempat Atie, Cherang Kota Bharu.. Jangan la pulak uolls pergi call dia.. Confirm-confirm dia x kan hantar.. Hahaha. Siapa-siapa duk area Cherang Kota Bharu, boleh la call dia.. Tapi Atie x tau dia cover area mana lagi.. Mungkin boleh tanya dia la..

1 comment:

farhanna jafri said...

wahhhh betul lah harga murah dari harga pasaraya. Jimat banyak kan beli dari owner