Pages

Friday, July 22, 2016

Raya Kami (Raya 1 2016)

Assalamualaikum

Baru ada peluang dan semangat nak update blog.. Orang lain dah lama cerita pasal raya ni.. Dah basi orang cakap.. hehehe.

Tapi nak cerita juga walaupun lambat.. Biar jadi kenang-kenangan untuk masa depan..
Gambar-gambar Atie xde semeriah orang lain.. Pakai fon je kan dan kurang bergambar..
Hmmm...xleh jadi blogger tegar lagi nih.. hihihi

 benda wajib untuk sambut raya kan.. Pasang malam raya.. wow, best dengar tu.. Lawan pulak dengan mercun bola.. Gempak!! Maaf, Atie memang suka bunyi mercun.. rasa meriah je.. kihkihkih

Ni je gambar masa main bunga api.. Atie pun excited main sama..

Pagi Raya.. Ummi dan Sumah (adik bongsu ummi)

Lepas sembahyang raya.. Pakai baju sama tanpa niat.. hehehe

 Keluarga ROSLAN
Yang merah kat tengah, semua bujang lagi.. hihihi


wefie

berselfie sebelum ke rumah Tok Mek.. Dekat je rumah Tok Mek, jalan kaki je..


Raya rumah Tok Ayah & Tok Mek







 Wefie dari kami sepupu-sepapat

 Keluarga besar kami walaupun 2 keluarga x ada..


 Keluarga Su Nor
 Keluarga Ngoh

 Keluarga Roslan


Romantik betul pasangan muda ni


 Abang Ngah Family
Abang Hafizz Family (1st Abang)
x raya kat sini

Semua datang raya kat rumah Atie..

video
Video Raya Dari Kami


SALAM AIDILFITRI

No comments: