Pages

Thursday, February 25, 2016

Salam Rindu

Assalamualaikum

Apa khabar semua??
Lama dah Atie x bersiaran.. Malas yang amat telah menguasai diri..
Awal tahun hari tu, baru je berazam nak update blog everyday.. Tapi, baru je masuk bulan 2, rasa malas dah menjengah.. Semangat hilang..

Sebenarnya, Atie bukan malas sangat pun.. Cuma x bersemangat bila ada yang x kena dengan blog.. Follower List Atie masih x muncul-muncul.. Ada kawan blogger bagitahu, follower list akan muncul juga nanti.. Ni sebab system pihak dia yang problem.. Masalahnya, dah berbulan-bulan x muncul ni.. Sedih tau bila ada benda cacat kat blog kita..

Ada ke siapa-siapa yang tahu cara penyelesaiannya??

Pleaseeee!! Help me!!


p/s: harap dengan update hari ni, semangat terus membara.. doa-doakanlah yea.. hehehe


Salam Sayang,
Atie

1 comment:

Nabila Syifa said...

Adala tu silap kat mana2 coding