Pages

Sunday, November 29, 2015

Tahap Kemalasan Melampau

Assalamualaikum

Jarang dah Atie update blog sekarang.. Kalau ada pun pasal GA je.. Memang xde mood nak update blog.. Banyak benda nak kena fikir.. STRESS!!

Atie kalau stress atau kena banyak fikir, memang otak jadi slow.. Mood pun hilang.. Jiwa kacau orang cakap..

Atie sebenarnya terpaksa membuat 1 keputusan besar demi masa depan.. Banyak benda terpaksa korbankan.. Mungkin kasih sayang pun kena korbankan skali.. Sedih untuk membuat keputusan.. Keputusan yang amat besar dan Atie harap dengan keputusan Atie buat nanti, x akan menyusahkan mana-mana pihak..

Ok lah, buat masa sekarang x nak fikir dulu.. Nak happy-happy walaupun terpaksa membuat keputusan juga nanti..

Masa, jangan la cepat sangat berlalu......


Salam Sayang,
Atie

2 comments:

Eintan Nurfuzie said...

kena rajinkan diri satu hari dan buat shedule post.. so blh cover untuk yg time mls tu.. hihihi

Cinta Hawaa said...

Terima kasih atas nasihat tu Eintan Nurfuzie..
Atie akan cuba untuk shedule post2 tu..
Terima Kasih skali lagi :)