Pages

Saturday, June 27, 2015

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

Assalamualaikum

Malam ni tiba-tiba Atie rasa kebosanan yang melampau.. Tak tau nak buat apa, so apa lagi, jalan-jalan ziarah blog kawan-kawan ler.. Lepas tu terjumpa la Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015 dari nile.com.my kat blog lyssa. Apalagi, excited la nak join. Lagipun, baju-baju dari nile sangat best dan murah.

Jom kawan-kawan join sama. Mana la tau ada rezekikan.

Voucher ni akan ditebus terus dengan barang yang kita inginkan ye..

5 x PEMENANG BERTUAH AKAN DAPAT VOUCHER RM150 DARI NILE.COM.MY!!


okay, jom kita pilih 5 item yang kita inginkan..


Product: Lady Jacket/Suit
Price Meletop: RM13.90
Date: 29/06/2015
Time: start 11.00am 
Quantity: 200 pieces


Product: Hit Color Woman Bag
Price Meletop: RM7.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 2.00pm 
Quantity: 300 pieces


Product: Haniya Podka Dotted Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 11.00am 
Quantity: 150 pieces


Product: Cardigan/Sweater
Price Meletop: RM9.90
Date: 29/06/2015
Time: start 4.00pm 
Quantity: 200 pieces


Product: Multipurpose Wallet/Handbag
Price Meletop: RM6.90
Date: 10/07/2015
Time start: 11.00am 
Quantity: 200 units

Ni la pilihan Atie.. kawan-kawan pulak macam mana??



Ni step-step untuk join:

Semasa bulan Ramadhan ni ,nile.com.my yang merupakan Website Online Shopping Malaysia akan mengadakan GIVEAWAY untuk semua blogger di luar sana dan hadiah-hadiah nya ada ternyata di bawah ini :



5 x PEMENANG BERTUAH AKAN DAPAT VOUCHER RM150 DARI NILE.COM.MY!!


Jom ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 simple steps kat bawah ni :


1.     Tajuk : “Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015”

2.    Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan kat banner tu dengan link yang ini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=101

3.  Dan daripada link tersebut , korang pilih 5 items daripada “Jualan Raya Meletop 2015” yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my , dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti sejibikkk macam contoh kat bawah ni ye. Hehe .

4.    Email kan terus kepada give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

* Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015
           ( cara Email boleh rujuk blog lyssa tau )

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :



2 comments:

fifie feyca said...

All the best n good luck dear :)

Cinta Hawaa said...

tq dear... good luck too