Pages

Sunday, June 28, 2015

Excited join giveaway

Assalamualaikum

Sekarang ni Atie suka join giveaway.. Walaupun baru join and x menang, tapi rasa happy je.. Rasa blog ni aktif sikit.. Harap semua x bosan la bila masuk blog Atie.. Mesti korang ada complain, x de cerita pon blog Cinta Hawaa ni, asyik post pasal join giveaway je.. Mesti ada complain macam tu kan??!!

Atie suka join, sebab boleh tambah kenalan. Bila Atie join giveaway ni, Atie boleh nampak, blogger2 saling support each other. Semangat tu yang Atie suka.. Kan... Kan.. Kan.. Secara tak langsung, antara blogger jadi rapat.

Salah satu sebab lagi Atie suka join, sebab nak bagi blog Cinta Hawaa ni sentiasa update.. Kalau nak tunggu Atie post pasal personal, susah sikit.. Sebab kadang2 x ada story yang best.. Kadang2 rasa hidup Atie ni simple je.. Pagi pergi kerja.. Pukul 7 lepas kerja, terus balik rumah.. and malam lepak kat rumah jelah.. Tulah rutin harian Atie.. Bosan kan?? Tau dah bosan, sebab tu x nak cerita.. hehehe.

Tapi hidup ni x de yang semudah tu kan.. Semua ada cabaran dan dugaan.. Barulah di namakan 'Sebuah Kehidupan'.

Aduhhh!! Jauh dah terpesong nih.. hahaha. Tapi, lepas ni Atie berjanji untuk terus update blog ni dengan cerita2 yang menarik bukan sahaja pasal giveaway semata-mata..
*sambil tangan kat dada


Tengah blogwalking - My lovely niece


Salam sayang,
Atie

4 comments:

Mialia Amelia said...

saya pn tahun ni suka join gveaway xD mula2 asyik x menang, lama2 ada juga terlekat. good luck for giveaways.

Cinta Hawaa said...

Thank You.. Good Luck too

Kiera Rashid said...

Teruskan minat awak tu.... Memang best join GA ni kan :)

Cinta Hawaa said...

tq.. awk pn minat jg join GA... good luck to you too